Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Gevulde kool met vegetarisch gehakt
- Ingrediënten:
- bleekselderij, groene kool, knoflook, olie, peper, tijm, ui, vegetarisch gehakt, wortels en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De smaak van kokos:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol: