Recept uit Keukendagboek 2:
Gesmoorde lamsnek met abrikozen en kaneel
- Ingrediënten:
- abrikozen, bloem, bot, bouillon, knoflook, lamsvlees, olie, uien, vlees, water, zout, zout en peper en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, ei, laurier, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: