Recept uit Pannenkoeken:
Crêpebuideltjes met tomaat en mozzarella
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, bloem, boter, eieren, melk, mozzarella, olijfolie, peper, trostomaten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, cayennepeper, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Pannenkoeken:
Ontbijt uit Het complete keto-dieet kookboek:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: