Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kalfsvleesragoût
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: