396 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemboterdragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklauriermayonaisemelknootmuskaatolijfoliepeterseliesjalotsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Bijgerecht uit Anatolië:

Auberginepuree

Ingrediënten:
aubergines, boter, citroensap, kasar semiharde turkse kaas, nootmuskaat, slagroom en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Dragonsaus met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, dragon, gevogeltefond, gevogelteglace, magere room, slagroom, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Makreelpate

Ingrediënten:
boter, citroensap, sla, gerookte makreel, paprikapoeder, slagroom en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Tijmsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, tijm, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Terinne van meerval

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dille, ei, gelatine, gerookte meerval, peper, slagroom, verse meerval, visbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Forelrol - rotolo di trota salmonata

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, forelleneitjes, mierikswortel, rucola, slagroom, witte peper, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vis
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Salade met vijgen, geitenkaas en honing

Ingrediënten:
citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, pistaches, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Salade van asperges met achterham

Ingrediënten:
achterham, asperge, bosui, citroensap, franse mosterd, peper, slagroom, slamelange, verse bieslook, vloeibare honing en zout

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Forestièresaus

Ingrediënten:
bospaddestoelen, boter, cantharellen, citroensap, eekhoorntjesbrood, gevogelteglace, magere room, parijse champignons, port, shiitakes, sjalot, slagroom, trompettes de morts, wildglace en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Mayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, peper, slagroom, worcestershiresaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Fazant met port

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikapoeder, peper, port, slagroom en zout

Soort:
wild / gevogelte
Haal meer recepten op...