Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli enginar dolmas - Artisjokken gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- artisjokken, citroen, citroensap, eidooier, lamsgehakt, olie, peper, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, dille, ei, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, sjalot, suiker, tomaat, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: