Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit De Joodse keuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: