Recept uit Vis en schaaldieren:
Sardines uit de oven
- Ingrediënten:
- citroensap, citroentijm, knoflook, olijfolie, peper, salie, sardines en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, dragon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Eten en zo:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: