Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ossenhaas met sukadevlees
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, fond, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: