Recept uit Als kok in Frankrijk:
Tripes à la mode de Caen
- Ingrediënten:
- bouquet garni, cider, kruidnagel, pens, peper, preiwit, rund, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaneel, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag: