Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gladde haai met groente - palombo alle verdure
- Ingrediënten:
- aubergine, courgette, filet van gladde haai, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Asperges:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: