Recept uit L'Art de la table:
Soep van langzaam gebakken kerstomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, bouillon, ui, kerstomaat, kippenbouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, rozemarijn, knoflook, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / avondmaal uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek: