51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouquet garnichampignoncognacdroge witte wijnhaasjeneverbesknoflookkonijnkruidnagellaurierbladolieolijfolierode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuivleesbouillonwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Konijn in witte wijn - gibelotte de lapin

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, konijn, marc de provence, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, ui, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

blanquette van konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, charlotte aardappelen, eigeel, knoflook, konijn, kruidnagel, peper, prei, room, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemarineerde en gestoofde haas

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, doorregen spek, haas, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vleesbouillon, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met fruit - fagiano alla frutta

Ingrediënten:
blauwe druif, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, fazant, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, walnoten, witte druif en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Gestoofd konijn met stroop

Ingrediënten:
bloem, boter, gerookt spek, kaneelpoeder, konijnenbout, peper, appel-perenstroop, rode wijn, sjalot, tijm, wildfond en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Wildstoofschotel - venison stew

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, knoflookzout, spekvet, ui, water, wildstoofvlees, worcestersaus, worteltjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Eend of kraanvogel met raapjes

Ingrediënten:
amulum, anijs, azijn, bloem, defrutum, eend, garum, knoflook, komijn, koriander, korianderzaad, kraanvogel, laserwortel, olijfolie, peper, prei, raapjes en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenrug met pruimen

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, droge witte wijn, gedroogde pruimen, kippenbouillon, konijnenrug, peper, sjalot, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Duiven in saus

Ingrediënten:
bloem, duif, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas met wijn - lepre al vino

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, hazenbloed, hazenlever, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, sjalot, slagroom, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Konijn met slakken - conejo con caracoles

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kaneelpijpje, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, scherp paprikapoeder, slakken, tomaat, ui, verse peterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zoete haas - lepre dolce forte

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, pijnboompitjes, pure chocolade, rode wijn, suiker, sultana's, vleesbouillon, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Reehachée van Dick Soek

Ingrediënten:
bloem, jeneverbes, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, kruidnoten, laurier, peper, reepoulet, rode wijn, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haas met bloed

Ingrediënten:
bloem, jonge haas, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, rode wijn, ui, verse tijm, vleesbouillon, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Haal meer recepten op...