402 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloemboterbruine suikercitroencitroensapeifijne kristalsuikerkorianderlaurierolieolijfolieoreganopeterselierode paprikatijmtomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Mexicaanse soep met tomaten en bonen

Ingrediënten:
gemalen komijn, groene chilipeper, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie, oregano, passata, rode ui, suiker, tomaten, zeezout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Linguine met munt-amandelpesto en tomaten

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, dijonmosterd, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, linguine, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, suiker, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Aubergines met tomaat en kaas uit de oven

Ingrediënten:
aubergines, bliktomaten, gedroogde oregano, gladde peterselie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

schotel van witte bonen en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, fasolia gigantes, gedroogde oregano, gedroogde tijm, gladde peterselie, knoflook, kristalsuiker, olijfolie extra vierge, tomatenpuree, tomaten uit blik, uien, water, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Okra in karnemelkkorst met tomaten-broodsaus

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bloem, fijne kristalsuiker, fijne polenta, karnemelk, knoflook, koolzuurhoudend water, okra, olijfolie, tomaten, tomatenblokjes uit blik, zonnebloemolie, zout, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

'Pizza' met feta, tomaat en olijven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, briochedeeg, ei, feta, gedroogde munt, grof zeezout, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pizza
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

'Pizza' met feta, tomaat en olijven

Ingrediënten:
balsamicoazijn, briochedeeg, ei, feta, gedroogde munt, grof zeezout, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pizza
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van tomaten met korenaarasperges en lauwe tomatenbouillon

Ingrediënten:
basilicum, dragon, druivenpitolie, gemengde kerstomaten, groene tomaat, kervel, knoflook, korenaarasperges, krokante uitjes, limoenzest, peper, pistachenoten, rode tomaat, rode ui, saffraan, spinazie, suiker, zoete ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bouillon met venusschelpen, krieltjes en gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
citroengras, dille, djeroek poeroet, kerstomaat, knoflook, korianderbloempjes, krieltjes, olijfolie, peper, poedersuiker, schelpdierenbouillon, tapijtschelpen, thaise basilicum, venusschelpen, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Garnalen, jakobsschelpen & venusschelpen met tomaten & feta

Ingrediënten:
bosui, citroen, feta, fijne kristalsuiker, jakobsschelpen, knoflook, olijfolie, oregano, romatomaten, tijgergarnalen, venusschelpen, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde garnalen in kerriesaus met tomaten - goelai oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde spaanse peper, goela djawa, hollandse garnaal, kerrie, knoflook, lombok rawit, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Turkse pizza met tomaat, lamsvlees en piment - lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / quiche
Haal meer recepten op...