167 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnboterbruine suikercitroencitroensapgemberkaneelknoflookkokosmelkkorianderlaosolieolijfoliepepersjalotsojasaustijmtomatenpureetrassiuivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gordon Ramsay: geurige groene Thaise curry met rundvlees

Ingrediënten:
koriander, citroengras, garnalenpasta, groene chilipepers, groene currypasta, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoenen, palmsuiker, plantaardige olie, rode chilipepers, runderfilet, sjalotjes, knoflook, thais basilicum, gember, vissaus en zwarte peperkorrels

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / voorgerecht uit Eten en zo:

Gravad ox

Ingrediënten:
citroensap, dille, grof zeezout, kristalsuiker, ossenhaas, peterselie, salie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:

Geroerbakte ossenhaass met uien

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflooksap, lichte sojasaus, ossenhaas, sichuanpeper, ui, voorgerecht en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Cured Beef Tenderloin "Bresaola Style"

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, bleekselderij, bramen, cacao nibs, citroensap, espressokoffiebonen, gedroogde ossenhaas bresaola-stijl, hertenhaas, insta cure® 2, jeneverbes, zwarte knoflook, olijfolie, ossenhaas, peper, rucola, selderijblad, suiker en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Rundvleessaté - nuea satay

Ingrediënten:
bai pak chee, geel kerriepoeder, kokosmelk, nam pla, olie, runderlende, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Surf & turf

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, kreeft, kristalsuiker, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tournedos, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai-kerrie - gaeng hang lay

Ingrediënten:
citroengras, gapi, garnalenpasta, gele bonensaus, gember, groene chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kratiem, ma-kaam piag, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa haeng, rundvlees, ta krai en tamarindesap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:

Runderfilet met kokos

Ingrediënten:
arachideolie, citroenschil, gember, knoflook, kokos, koriander, kurkuma, lente uitje, palmsuiker en runderfilet

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...