500 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereifruitgroentehamburgersknoflookkruidenlaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrundergehakttijmtomaattomatenpureeuivisvleeswaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gepeperde lende met udon uit de wok

Ingrediënten:
bleekselderij, dikke lende, grof zeezout, knoflook, lendebiefstuk, lente-ui, oestersaus, olijfolie, pindaolie, sjalot, suiker, taugé, udonnoedels, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Ossenstaartbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, korianderzaad, laurier, ossenstaart, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Avondmaal uit A propos bistro:

Pot-au-fue

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bleekselderij, bouquet garni, groene kool, klapstuk, kruidnagel, meiknol, mergpijpjes, ossenstaart, prei, rundermuis, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gemengd kookvlees - bollito misto

Ingrediënten:
bleekselderij, gepekelde kalfstong, kalfsvlees, peperkorrels, poularde, prei, runderschouder, rundvlees, ui, knoflookworst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Rundvleesstoofschotel met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Consommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kruidnagel, mager rundvlees, meiraap, prei, rundermergpijpjes, uien, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Bolognese saus - salsa boloñesa

Ingrediënten:
bleekselderij, kruidnagel, mager rundergehakt, olijfolie, passata, rundvlees, ui, witte wijn, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / warme sauzen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Ossentong in madeirasaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, cornichons, dragon, kappertje, madeira, olijfolie, ossentong, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met rosbiefreepjes

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, gezeefde tomaten, paprikapoeder, peper, rosbief, sjalot, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Rundertong

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, laurier, peperkorrels, rundertong, ui, wortel en zout

Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Tafelspits

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, mierikswortelmousseline, pastinaak, peperkorrels, pimentkorrels, prei, runderstaartstuk, soepgroentesalade, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
rundvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Bollito misto - Gemengd gekookt vlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, cugnà, kalfsborst, kalfstong, kip, kruidnagel, mostarda di cremona, runderlende, rundersukade, salsa rossa, salsa verde, ui, wortel en zampone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / bouillon
Haal meer recepten op...