183 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroendilleeigroene paprikagroenteknoflooklente-uimuntoliepeperpeterselierode paprikarode uisjalotsuikertomaatuivruchtensapwaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Gado-gado salade

Ingrediënten:
citroensap, ei, ketjap manis, komkommer, olie, pindakaas-hot, seroendeng, sperziebonen, tahoe carré finesse, tjap-tjoymix en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Gemarineerde horsmakreel

Ingrediënten:
aalbes, bloemkool, citroen, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, espelettepeper, fijn zout, gekonfijte citroen, horsmakreelfilet, kafferlimoenrasp, komkommer, koriander, olijfolie, suiker en witte wijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

zeevruchtensalade

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Lamskebab en komkommersla

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, komkommer, lamslapjes, munt, olijfolie, peper, turkse yoghurt en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Tabouleh

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, kleine tomaten, komkommer, koriander, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Libanees / Syrisch
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met gerookte kabeljauwkuit

Ingrediënten:
cayennepeper, ciabatta, citroensap, extra vierge olijfolie, gerookte kabeljauwkuit, ingelegde komkommer, knoflook, peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Cacik

Ingrediënten:
citroensap, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, melk, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, verse munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met sperziebonen en rode biet

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, emmentaler, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode biet, sjalot, sla, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aspergesalade met ham en mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, gekookte ham, komkommer, olijfolie, tomaat, ui, verse peterselie, witte asperge, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kikkererwtensalade

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, komkommer, olijfolie, rode ui, rode-wijnazijn, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Tzatziki

Ingrediënten:
citroensap, dille, extra vierge olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, munt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rauwkost met taratorsaus

Ingrediënten:
babyvenkels, babyworteltjes, biet, citroensap, courgette, knoflook, komkommer, koolrabi, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, rode-wijnazijn, sugarsnaps, walnoten, witbrood, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Hartige perzikensalade

Ingrediënten:
azijn, citroensap, komkommer, mosterd, olijfolie, onrijpe perziken, peper, sjalot, zoete tomaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / fruit
Haal meer recepten op...