141 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroencitroenraspcrème fraîcheeiknoflookmelkoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikertijmuivruchtensapwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Twaalf:

Omelet met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bloem, citroensap, ei, olijfolie en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Provençaalse rissoles

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / frituur
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:

Aardappelkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, lente-ui, olijfolie en volle melk

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met tonijn - rotolo di coniglio con il tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kerrie, olijfolie, peper, pistachenoten, rucola, sjalot, slagroom, tonijn op olie, uitgebeend konijn, vleesbouillon, witte truffelpasta, wittetruffelpasta, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Kelle paça - Schapenkopsoep

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, knoflook, lamsschenkel, plantaardige olie, rode wijnazijn, schapenkop zonder vel en zonder schedeldak, ui en witte azijn

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

vTulumba - Ottomaanse donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Brandnetelpasta met zevenblad- of rucolapasto

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, citroensap, ei, jonge brandneteltopjes, olie, peper, pijnboompitten, rucola, zeezout, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gepaneerde kip met groene mayonaise

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen zwarte peper, kappertjes, kipfilet, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Goujons van tong op een saladebedje

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, old amsterdam, olie, peper, provençaalse kruiden, rode wijnazijn, tongfilet, witbrood en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Limoncello-citroencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, citroenschil, ei, griekse yoghurt, limoncello, olijfolie, poedersuiker, suiker, turkse yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gefrituurde koolvis met skordalia

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, koolvisfilet, kruimige aardappel, olijfolie, paneermeel, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...