630 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebloembotercitroendijonmosterdeiknoflookmelkmosterdparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesuikeruiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Amandeltarator

Ingrediënten:
amandelen, champagneazijn, citroensap, eidooier, honing, knoflook, olijfolie en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Sultana-yoghurttaart

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, muskaatwijn, olijfolie, sultana's en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Bijgerecht / basisrecept uit Het tapas boekje:

Alioli

Ingrediënten:
citroensap, ei, eidooier, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, kruidenazijn, mosterd en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Mayonaise

Ingrediënten:
canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Rouille

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olijfolie, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, harissa, knoflook en saffraan

Keuken:
Provençaals
Soort:
saus
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, olie, olijfolie, witte peper, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Gerookte-paprikamayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, gerookte paprika, knoflook, olijfolie, pimenton de la vera dulce, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Mayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, olie, peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch / mosterd
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, olijfolie, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Eenvoudige artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, ciderazijn, citroensap, eidooier, kappertjes, knoflook, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...