367 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloembotercitroendijonmosterdeidooierknoflookkomkommermelkmosterdolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesuikertomaatuiwaterwitte peperwitte wijnazijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide eieren op Balinese wijze - telor boemboe bali

Ingrediënten:
asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, limoensap, maïsolie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Basisrecept uit Hoe te eten:

mayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, eidooier, extra vierge-olijfolie en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Basisrecept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, eidooier, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Mosterdmayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, mosterd, peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovis op olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, peper, rodewijnazijn, tabasco, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Mayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, olijfolie extra vergine, zonnebloemolie en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Saffraanalioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

brik a l´oeuf en briouats

Ingrediënten:
citroensap, ei, filodeeg, tonijn in olie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, groene voedingskleurstof, kappertjes, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroensap, cognac, dijonmosterd, ei, kropsla, rauwe ongepelde garnalen, tomatenpuree, worcestersaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olijfolie, peper, wei, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kreeft met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, fijne mosterd, grof zeezout, kreeft, laurier, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Amandelalioli

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...