Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Makreelfilet "Féchamp"
- Ingrediënten:
- beurre manié, boter, citroen, double cream, makreelfilet, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, fruit, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, tijm, ui, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Down to earth:
Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: