Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeigemberpoedergisthoningkaneelstokjeknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolijfoliepeperpoedersuikerslagroomuivanillesuikerwalnotenwaterzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

komkommersalade

Ingrediënten:
citras, kaneel, komkommer, oranjebloesemwater, sinaasappel, suiker en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Libanese dadelkoekjes

Ingrediënten:
amandelextract, fijn griesmeel, gedroogde dadels, gehakt, pistaches, kaneel, boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater, tafelsuiker en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Tarte Tatin Met Banaan

Ingrediënten:
bananen, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, bladerdeeg en kristalsuiker

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Pecannotengebak Met Filodeeg

Ingrediënten:
ahornsiroop, filodeeg, gemalen kaneel, gezouten boter, golden syrup, grof zeezout, ei, kristalsuiker, lichte basterdsuiker, pecannoten en taartbodem

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
eieren, poedersuiker, suiker, kaneel, melk, frituurolie, vlierbloesems, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mangochutney

Ingrediënten:
ahornsiroop, bleekselderij, gember, kaneel, kaneelstokje, knoflook, mango, rietsuiker, rode ui, spaanse peper, steranijs, zeezout en zuurkoolsap

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Filodeeg met custard

Ingrediënten:
boter, custard, filodeeg, kaneel, kaneelstokje, maïzena, melk, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Gepocheerde foie gras met specerijen

Ingrediënten:
crème de cassis, fleur de sel, foie gras, gemberpoeder, kaneel, kruidnagel, quatre épices, rietsuiker, rode wijn en steranijs

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:

Bosbessenpotje

Ingrediënten:
beslag, bosbessen, eieren, maïzena, kaneel, magere kwark, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Ontbijtkoek

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberpoeder, honing, kaneel, korianderpoeder, melk, piment, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Ontbijt / diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Karamel Perencrumble

Ingrediënten:
cognac, donkere rum, bloem, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, havermout, kristalsuiker, peren en ruwe rietsuiker

Soort:
zoet / crumble/gratin / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...