Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lamsstoof met pruimen en Ras-el-Hanout
- Ingrediënten:
- gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, ras-el-hanout, sesamzaad en zout
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gemalen komijn, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Goed zoet:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Eet als een atleet:
Bij de koffie uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Keet Smakelijk:
Snack of tussendoortje uit Koch!:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Recept uit Goed zoet:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: