366 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloemcitroencitroensapdilleeigroentebouillonkervelkippenbouillonknoflookkruidenmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Ontbijt uit Wrap 'n roll:

Kati rolls

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, citroen, diepvriesdoperwtjes, garam masala, ghee, groene spaanse peper, koriander, kurkuma, mosterdpoeder, munt, olie en tortilla

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / hartige hapjes / aardappelgerecht
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Rìsi e bìsi

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, carnarolirijst, doperwten, extra vierge-olijfolie, munt, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Gouden zeevruchtenpilav

Ingrediënten:
boter, dille, gemalen venkelzaad, kippenbouillon, langkorrelrijst, mosselen, munt, olijfolie, rode mul, saffraan, sjalot, tijgergarnalen en trostomaat

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met garnalen en artisjokken

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, citroensap, chinese garnalen, reuzengarnaal, knoflook, munt, olijfolie, penne, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...