Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gember, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia: