Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lever met ui - higado encebollado
- Ingrediënten:
- bloem, kalfslever, knoflook, lamslever, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: