239 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeigroenteknoflookkruidenlaurierolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliepreiselderijsjalotsuikertaugétijmtomaattomatenpureeuivetwaterwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik köftesi - Visballetjes

Ingrediënten:
bloem, brood, citroen, dille, ei, knolselderij, krenten, paneermeel, peper, peterselie, pijnappelpitten, pimentpoeder, ui, visfilet, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkernsuppe - Speltsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruin brood, dille, dragon, gemalen spelt, gevogeltefond, knolselderij, nootmuskaat, peper, peterselie, pimpernel, prei, room, sojasaus, ui, vleesfond, witbrood, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Schaaldierenjus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gemberwortel, kippenfond, knoflook, knolselderij, langoustinekoppen, noilly prat, plantaardige olie, prei, rode chilipeper, sambal maison, ui, venkelknol, witte port, witte wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

maaltijdsoep met gort en groente

Ingrediënten:
aardappel, gerookt spek, gort, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, prei, riblappen, savooiekool, verse bieslook, verse bladselderij, vet spek, water, witte peperkorrels, wortel en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hazerug in druivensaus

Ingrediënten:
blauwe druif, citroensap, crème fraîche, gemberpoeder, hazenrug, jeneverbes, knolselderij, nootmuskaat, olie, rode wijn, ui, verse peterselie, vossebessengelei, witte peper, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
wild
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:

Waldorfsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, eidooier, groene appel, kipfilet, knolselderij, little gemsla, mosterd, olie, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Jus van eau de vie

Ingrediënten:
botten, eau de vie, gevogeltefond, grappa, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvleesafsnijsel, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kaninchenroulade mit Pistazien und Linsen-Paprika-Gemüse / Konijnrollade met pistachenoten en linzen-paprikagroente

Ingrediënten:
bruine boter, courgette, dragon, kervel, kippenborstfilet, knolselderij, konijnenlever, konijnenrug met botten en buiklappen, mild chilipoeder, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, pistachenoten, room, scherpe mosterd, wortel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
amelandse mosterd, beemster, edammer, gedroogde bieslook, groentebouillon, groninger mosterd, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, mosterd, olie, peper, roggebrood, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bouillon, ei, half-om-halfgehakt, kalfsborst, knolselderij, melk, olie, oud brood, slagroom, ui, verse peterselie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Waterkerssla

Ingrediënten:
citroensap, olie, selderijknol, suiker, tuinkruiden, waterkers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Stoofschotel met varkenspoten

Ingrediënten:
bier, bloem, bouillon, knolselderij, olie, peper, prei, tomatenpuree, ui, varkenspoot, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...