Bijgerecht uit Veg!:
Spruitjes met sjalotjes ui de oven
- Ingrediënten:
- citroensap, koolzaadolie, sjalot, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Spis:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Libelle Gevulde groenten: