274 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcourgetteeifruitgranengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstuiviswaterwortelzout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ravioli-in-rij-van-quattro-gatti gevuld met huisgemaakte Italiaanse worst van wild zwijn, met tomaatjes, kruiden en castelmagno

Ingrediënten:
amaretti, barolo, boter, castelmagno-kaas, ei, extra vergine olijfolie, guanciale romano, kalfslever, kerstomaat, knoflook, lange peper, olijfolie, pancetta, piper longum, tarwebloem, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wild zwijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / wild / worst
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Gebakken lever met gehakte salade en yoghurt-komijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kalfslever, kerstomaat, knoflookteen, komijnzaad, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Turks
Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Dana eti - Kalfsvlees

Ingrediënten:
groene olijven, kalfsvlees, rode wijn, ui, vleestomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boedapester haringsalade

Ingrediënten:
augurk, groene paprika, kalfsvlees, kappertjes, kwark, mosterd, paprikapoeder, rode biet, tomatenpuree, ui, zachtzure appel, zoute haring en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Goulash

Ingrediënten:
bacon, doperwten, kalfsvlees, karwijzaad, knoflook, laurierblaadje, nieuwe aardappelen, runderbouillon, tomaten, ui, zoet paprikapoeder en zure room

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Brown Veal Stock

Ingrediënten:
boter, kalfsbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wodka, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Şiş kebab - Spieskebab

Ingrediënten:
azijn, kalfsvlees, lamsvlees, olie, paprikapoeder, peper, pimentpoeder, rode wijn, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
kalfsvlees / lamsvlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:

Tchichasoep

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokje, gemberpoeder, tomaat, kalfsvlees, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, olijfolie, peper, prei, rode ui, tchicha, witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Veau Marengo

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, champignons, droge witte wijn, peterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, olijfolie, rijst, sinaasappel, sjalotjes, knoflook, tomaten, tomatenpuree en zout & peper

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Makloubeh

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, bloemkool, gemberpoeder, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Partysalade "Casablanca"

Ingrediënten:
bananen, bleekselderij, cayennepeper, eidooier, gevulde olijven, groene paprika, kalfsvlees, knoflook, mosterd, olie, room, sinaasappelen, tomaten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / azijn
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsjus en -farce

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, eiwit, geklaarde boter, kalfsafsnijdsel, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsvlees, laurier, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, room, sjalot, tomatenpuree, wintertruffel, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / saus
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalfsgoulash met paprika

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsvlees, karwijzaad, laurierblad, mild paprikapoeder, olie, paprika's, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien en zure room

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Pan Catalan

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, serranoham, knoflook, tomaten, vlees en zout

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsgelei met komkommersalade

Ingrediënten:
arachideolie, bladgelatine, bladpeterselie, druivenpitolie, gedroogde tomaat, komkommer, lamsbouillon, lamshaas, mosterdvinaigrette, tomaat, verse dragon, verse kervel, verse koriander, verse rozemarijn en vlees

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Nierbroodje

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, frituurvet, kalf, madeira, paneermeel, tomaat, ui en worcestersaus

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...