322 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgettegehaktgroenteknoflooklaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirozemarijnselderijsuikertijmtomaatuiviswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamspootjes met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillonpoeder, knoflook, lamspoot, lamsschenkel, lamsschouder, olijfolie, peterselie, rode linzen, rode wijn, rozemarijn, selderijknol, tomaten uit blik, ui, winterpeen en witte wijn

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
knolselderij, boter, lamsbotten, lamsbout, laurierblaadjes, olijfolie, prei, rode wijn, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, ui en winterwortel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip "Jacquard"

Ingrediënten:
cognac, double cream, dragon, bressekip, prei, selderij, truffel, varkensblaas en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Kalbsbrust - Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kalfsbotten, kalfsfond, kalkfsborst, knolselderij, lavas, lente-ui, melk, nootmuskaat, peper, prei, roggebrood, sjalotten, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, doorregen spek, hamlappen, laurier, peper, peterselie, prei, rookworst, runderklapstuk, saucijsjes, schouderkarbonades, selderij, selderijknol, spliterwten, ui, varkenspootje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Recept uit Dit is geen kookboek:

Harira

Ingrediënten:
courgette, gele linzen, koriander, kurkuma, lamsgehakt, munt, selderij en tomatenpuree

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / lamsvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Oxtail Consomme

Ingrediënten:
champignons, gin, kalfsmerg, laurierextract, lavasblad, olie, ossenstaart, bruine runderfond, rundergehakt, selderij, steranijsextract, supermethylcellulose® sga159, uienjus en spaanse ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kalfstong en kalfsborst, ossenstaart en ossenbouillon

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyknolselderij, bleekselderij, boter, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, kalfsborst, kalfstong, kippenbouillon, kippengelei, ossenstaart, prei, rode wijn, tijm, ui, water, waterkers, wortel, zittauer-uien, zout en zuring

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Het klaren van bouillon

Ingrediënten:
bouillon, eiwit, magere vis, mager vlees, prei, pruimtomaten, selderij, tuinkruiden en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Gesmoorde varkenswangen en knolselderijsalade met berberisbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde berberisbessen, grof zeezout, knoflook, laurier, madera, olijfolie, peterselie, port, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, selderijknol, tijm, ui, varkenswangen, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Aspic

Ingrediënten:
bouquet garni, champagne, cognac, eiwit, elzas, kalfsbotten, kalfsvoet, madeira, prei, rundvlees mager, selderij, ui, varkensschenkel, varkenszwoerd en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

lamb stock

Ingrediënten:
knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, laurier, peperkorrels, zwart, salie, selderij, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Runderbouillon

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurier, madeira, prei, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
foelie, kalf, kruidnagel, laurier, lavaswortel, peperkorrels, peterselie, prei, selderij en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Game stock

Ingrediënten:
hertennek, hertenschouder, knoflook, lamsgehakt, laurier, peperkorrels, zwart, salie, selderij, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bouquet garni, kruidnagels, peper, prei, selderij, soepvlees, uien, water, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Ontbijt / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Kruudmoes

Ingrediënten:
boter, brandnetel, gort, karnemelk, kervel, mager rookspek, peterselie, rookworst, rozijnen, selderij, stroop, venkelgroen, zuring en zwartebessenblad

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Brown Beef stock

Ingrediënten:
laurier, niervet, ossenstaart, peterselie, rode port, prei, rode wijn, halslappen, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...