Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Poularde braisée à la crème d'estragon - Kip met dragoncrème
- Ingrediënten:
- boter, dragon, kippenbouillon, peper, poularde, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Soepen:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: