Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Pastilla
- Ingrediënten:
- boter, filodeeg, gember, kerrie, knolselderij, olie, peper, prei, slagroom, wortel en zeezout
- Keuken:
- Marrokaans
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, fruit, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, tijm, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Noma:
Recept uit The big green egg book: