Recept uit Eten in Italie:
Polenta met baccala
- Ingrediënten:
- baccala, basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, peterselie, polenta taragna, rode wijn, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, fruit, gehakt, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Toscane:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: