Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ragout timor (Gekruide ragout uit Timor)
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, boter, bouillon, knoflook, rundvlees, sambal oelek, trassi en ui
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, biefstuk, bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Jong a/d kook: