Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, slagroom, spinazie, suiker, ui, walnoten, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit Filippijnen: