158 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroencitroensapfruitgehaktgroenteknoflookkruidenolieolijfoliepeperpeterseliesuikertomaatvetwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kiphapjes met pit

Ingrediënten:
boter, chilipeper, chorizo, ei, indonesische sauzen, kipfilet, knoflook, mangochutney, paprikapoeder, peper, rode paprika, sjalot, slagroom, suiker, tabasco, tomatenpuree, water, zelfrijzend bakmeel, zoetzure dipsaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / bouillon
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Pasta met Gehaktballen

Ingrediënten:
tomaat in blik, chilipoeder, ei, gehakt, mosterd, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, rode ui, spaghetti, knoflook, tomatenpuree, verse basilicum, water en zout

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Langoustineconsommé

Ingrediënten:
eiwit, langoustinekoppen, langoustineschalen, laurier, peperkorrels, selderij, tomatenpasta, ui, water en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

In de prak gedraaid

Ingrediënten:
bier, bonen, bosui, bruine bonen, chilipoeder, dikke yoghurt, eieren, gehakt, jonge kaas, komijnzaad, koriander, korianderblaadjes, limoen, meel, olijfolie, paprikapoeder, rijpe avocado’s, rode paprika, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water en zout

Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / voorgerecht uit Spaans koken:

Koude tomatensoep

Ingrediënten:
eieren, ijs (water), knoflook, komkommer, munt, olijfolie, olijven, paprika, rode wijnazijn, tomaten, tomatenpuree, ui en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, laurier, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, spaghetti, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, krab, kreeft, laurier, mosselen, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, sint-jakobsschelpen, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stroganoff gehaktballen

Ingrediënten:
boter, champignons, ei, tomatenpuree, knoflook, sambal, kookroom light, mosterd, bakolie, paneermeel, rode puntpaprika, runderbouillon, rundergehakt, ui en water

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Hollandse BOON Burgers Chili

Ingrediënten:
bloed, bonen, boon, broodje, burger, hamburgers, chili, chilipeper, eiwit, eiwitten, groenten, kruiden en specerijen, paneermeel, quinoa, rijst, sla, tarwebloem, tomatenpuree, ui, vet, vis, vleesvervanger, water, zetmeel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Feestelijke rijst

Ingrediënten:
citroengras, gemalen kurkuma, knoflook, kokosmelk, komkommer, kroepoek, olie, omelet, pandanrijst, rode spaanse peper, tomaat, ui en water

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gazpacho

Ingrediënten:
ei, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie extra vergine, oud brood, rode paprika, sherryazijn, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Chinese kip

Ingrediënten:
eieren, ui, kipfilets, kippenbouillon, tomatenpuree, olie om te frituren, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijnazijn, sojasaus, suiker, water en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Visfilets met blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, eierdooiers, groene kruiden, limoen, peper, sjalot, tomaat, vetstof, visbouillon, visfilets, water, witloof, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...