Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
5 uur gegaarde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, ei, knoflook, lamshals, lamspoulet, lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit delicious. magazine - 2009-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen: