Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolboterbroodcitroencitroensapcourgetteeifruitgembergroenteknoflookkomkommerkruidenolieolijfoliepeperpeterselierijstspinaziesuikertomaatuivleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:

Groentefondue - banga cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, broccoli, knoflook, olijfolie, paprika, radijs, slaharten, venkel en wortel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente uitje, paprika, peper, radijs, venkel, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovispasta - anchoïade

Ingrediënten:
artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie 1 notitie

Recept uit Jamie's Italie:

Gemengde festivalsalade

Ingrediënten:
ansjovis, eikenbladsla, friseesla, kappertjes, komkommer, kropsla, radicchio, radijs, rode paprika, rode wijnazijn, rucola, tomaat, venkel en witlof

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht uit Honey & co:

Jeruzalemsalade

Ingrediënten:
bosui, citroensap, knoflook, libanese komkommer, radijs, rode paprika, tomaat, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Laagjessalade met gebraden kwartel

Ingrediënten:
bindsla, citroen, cos, gedroogde munt, granaatappel, honing, komkommer, kwartel, maldonzout, munt, olijfolie, radijs, rode paprika en romeinse sla

Soort:
gevogelte
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Mijn kimchi

Ingrediënten:
ansjovis, bosui, bruine suiker, chinese kool, gember, knoflook, maïzena, radijs, rode paprika, sambal, sjalot, tomatenpuree, vissaus, wortel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spaghettisalade

Ingrediënten:
crème fraîche, ei, groene paprika, jong belegen kaas, kalkoenfilet, paprikapoeder edelsusz, radijs, spaghetti, tabasco, tomaat, tomatenketchup, verse bieslook, wijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomerslank met Sonja:

Lekker gezond dippen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, cherrytomaten, courgette, fritessaus light, kerriepoeder, knoflook, komkommer, magere milde yoghurt, paprika, peper, radijs, stokbrood, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Fattoush

Ingrediënten:
citroenen, knoflook, komkommer, lente-ui, munt, peterselie, pitabroden, radijs, rode paprika, rucola, sumak, tomaten, veldsla en 
zout en peper

Soort:
salade
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Kaasfondue met crudités

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, brood, emmentaler, fontina, gruyère, kirsch, knoflook, krielaardappel in de schil, maïzena, paprika, radijs en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Kleurige groenten met shoarmabrood

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, kappertjes, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, radijs, rode peper, rode ui, sherryazijn, shoarmabroodjes, vegetarisch bakvet, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / brood en broodgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijstsalade met kerrie - riso in insalata al curry

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, dijonmosterd, ei, kerrie, langkorrelige rijst, olijfolie, radijs, rode paprika, sperziebonen, tomaat, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Pinzomonio - Crudités met olijfolie

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kostelijke kaassalade

Ingrediënten:
bloemkool, cognac, emmentaler, gekookte ham, gele paprika, groene paprika, knoflookpoeder, mosterd, olie, peper, radijs, rode paprika, sla, tomaten, uienpoeder, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Obazda

Ingrediënten:
boter, donker bier, gemalen karwijzaad, kwark, radijs, rettich, rijpe camembert en zoet paprikapoeder

Keuken:
Duits
Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Ansjovisdipsaus - banga cauda

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Oezbeekse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Soort:
salade
Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Quinoa sushi

Ingrediënten:
alfalfa, avocado, gerookte zalm, komkommer, norivellen, paprika, quinoa, radijs, rauwkost, tomaatjes en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Ei gevuld met voorjaarsgroente

Ingrediënten:
aspergetips, cayennepeper, dijonmosterd, ei, kervel, lente-ui, mayonaise, paprikapoeder, peultjes en radijs

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...