122 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineavocadobloemboterbroodcitroensapeiwitfruitgroentekaasknoflookmelknotenolijfoliepeperpeterselieuivisvleeswateryoghurtzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsvleessoep - harira

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, gedroogde kikkererwten, geelwortel, gemalen kaneel, gemberpoeder, knoflook, lamsvlees, linzen, olijfolie, pruimtomaat, pruimtomaat uit blik, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, witte rijst en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
soep/bouillon / lamsvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Meatloaf

Ingrediënten:
appelstroop, cheddar, ei, gerookt ontbijtspek, grove mosterd, half-om-halfgehakt, panko, prei, salie, vlees, worcestershiresaus en zout

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food 1 notitie

Recept uit Solo Food:

Troostpasteitjes

Ingrediënten:
boter, donker bier, eidooier, gemberpoeder, belegen kaas, grove mosterd, kruimige aardappels, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtkoek, runderriblappen, uien, vlees en wittewijnazijn

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biff Rydberg

Ingrediënten:
biefstuk, boter, crème fraîche, eidooier, mosterd, peterselie, uien, vastkokende aardappels, versgemalen zwarte peper, vlees en zout

Keuken:
Zweeds
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue Provençale 2

Ingrediënten:
armagnac, boerenboter, boerenbrood, boter, eidooier, emmentaler, knoflook, nieuwe aardappels, peterselie, room, stokbrood, truffel, vlees en worstjes

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:

Pompoen Cake Met Banaan En Ahornsiroop

Ingrediënten:
ahornsiroop, fijne kristalsuiker, gehakt, hazelnoten, lichte basterdsuiker, mascarpone, boter, banaan, scharreleieren, kaneel, zout, vlees, zelfrijzend bakmeel en zuiveringszout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Egyptisch gevuld platbrood

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vierge olijfolie, gevogelte, hummus, komijnzaad, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder, platbrood, sumak, vlees, yoghurt, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Roerei

Ingrediënten:
ei, ham, ingewanden, kruiden, melk, peper, schaaldieren, slagroom, spek, vlees en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas / paddenstoelen
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Gehaktballen

Ingrediënten:
basilicum, brood, dijonmosterd, eierdooier, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, komijnzaad, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatensaus, ui en vlees

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Kwarktaart met mincemeat

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, chocola, cognac, eidooier, eieren, gedroogde pruimen, koekjes, madera, mincemeat, paddenstoelen, pruimedanten, room, sinaasappel, sinaasappelrasp, suiker, taart, vanille, varkensvlees en vlees

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...