Recept uit De Dikke van Dam:
Pasta 'Ncasciata (gevulde pastataart)
- Ingrediënten:
- aubergine, caciocavallo, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, vlees en tomatensaus
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, bloem, boter, brood, citroensap, eiwit, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Solo Food:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit de snelle keuken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: