Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, droge sherry, fijne kristalsuiker, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olijfolie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Simpel:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur: