Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Boyos de cebollas - Uienpasteitjes
- Ingrediënten:
- eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pitadeeg, ui en water
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, fruit, gehakt, knoflook, melk, olie, peper, peterselie, prei, spinazie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: