Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Eten in Italie:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: