Basisrecept uit Portfolio:
Basisjus
- Ingrediënten:
- broeipoot, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, paddestoelen, peperkorrels, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: