Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Gekonfijte maag en hart
- Ingrediënten:
- eendenharten, eendenmaagjes, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Basisrecept uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Verrot lekker:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Spis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken: