Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Gevulde aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, champignons, ei, emmentaler, rauwe ham, ui, zout, zure room en zwarte peper
- Keuken:
- Midden-europees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:
Recept uit Crumbles en gratins:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: