Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten met asperges
- Ingrediënten:
- groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: