Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Lekker ouderwetse lever met spek, maar dan anders
- Ingrediënten:
- boter, kalfslever, lamslever, mager rookspek, rode wijnazijn, salie, ui en witte wijnazijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, ei, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: