Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Salmone al salmoriglio - Zalm met Siciliaanse citroensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, gedroogde oregano, olijfolie, water, zalmmoten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, azijn, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gerookte zalm, groente, kip, knoflook, mayonaise, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tomaat, ui, vis, vlees, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van 88 Food:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit Koken met kruiden: