Bijgerecht uit Hoe te eten:
Uiensaus met komijn en rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, braadvet, gemalen komijn, olie, rode wijn, suiker, ui en vleesbouillon
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gember, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Simpel:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis: