Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Preisoep
- Ingrediënten:
- groentenat, maïzena, nootmuskaat, prei, slagroom, spek, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Home Made winter:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit eten met nijntje:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje: